Actualitat: Obertes les inscripcions per a la 13a edició del programa "Accelera el creixement"

Us comuniquem que hem començat la difusió de la 13a edició del Programa Accelera el Creixement, en la que properament realitzarem sessions informatives online per empreses. De nou en aquesta edició, realitzarem quatre sessions en diferents horaris, vist l'impacte: en l'edició anterior 1 de cada 3 empreses assistents a les sessions informatives van presentar la seva candidatura.

Accelera el Creixement és un programa promogut per Diputació de Barcelona i PIMEC. Aquest programa es porta a terme des de l'any 2012 amb 50 pimes per edició proporcionant els serveis necessaris per incidir en aquells elements que són claus per al creixement, com poden ser la transformació digital, la internacionalització, el finançament, la comercialització i l'organització i equip directiu

A qui s'adreça?

El Programa Accelera el Creixement està adreçat a petites i mitjanes empreses amb 3 o més treballadors, amb la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona, amb una trajectòria empresarial igual o superior als 5 anys i voluntat d'invertir en el seu creixement empresarial.

Així doncs, us animem a fer difusió a les empreses del vostre territori perquè s'inscriguin a aquestes sessions, on compartirem les característiques i novetats del programa i on les persones assistents coneixeran de primera mà l'experiència d'una empresa participant.

Us recordem que aquest programa va adreçat a empreses de 3 o més treballadors/es, amb 5 anys o més d'antiguitat i amb el centre de decisió a la província de Barcelona.

Sessions:

      Data                                       Horari                                  Modalitat

Dijous 25 d'Abril                         11 h a 12 h                       

Dimarts 7 de Maig                      16 h a 17 h                             En línia per Teams

Dimecres 22 de Maig                  10 h a 11 h

Dimarts 30 de Maig                    16 h a 17 h

Nota de premsa