Normativa - El Govern crea el Programa d'Orientació Professional Personalitzada del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (Acord de Govern 31/03/2016)

D'acord amb la nova Llei 13/2015, d'ordenació del sistema d'ocupació i del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Govern ha aprovat la creació del Programa d’Orientació Professional Personalitzada del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), que permetrà la incorporació de 110 tècnics de gestió que portaran a terme les seves tasques a les oficines de treball durant tres anys, des de l’1 de maig d’enguany fins al 30 d’abril de 2019.

La tasca d’aquests professionals és identificar adequadament les competències i potencialitats de les persones demandants d’ocupació i dissenyar els itineraris formatius professionals per millorar-ne l’ocupabilitat i incrementar les possibilitats de trobar una feina.

http://www.govern.cat/pres_gov/AppJava/govern/govern/consell-executiu/ac...