5 anys del Recull d'activitats per als serveis locals d'ocupació: persones i empreses

El Recull d'activitats per als serveis locals d'ocupació: persones i empreses ha fet 5 anys!

Aquest recurs posa a disposició dels serveis locals d'ocupació una oferta variada d'activitats, en format taller o sessió, de suport al desenvolupament professional i la recerca de feina de les persones demandants d'ocupació, així com per la millora de la gestió dels recursos humans de les empreses.

Al llarg d'aquest cinc anys, la Diputació de Barcelona ha cofinançat un total de 1.097 activitats per un import de 840.320 euros (+178% respecte el 2014), en les que han participat 11.363 persones i 94 ens locals.

En els fitxers adjunts, trobareu la infografia dels resultats d'aquests 5 anys (2014-2018) i l'informe de resultats de l'edició 2018.

Per a més informació sobre el Recull d'activitats, cliqueu aquí.