Formació: Últimes places disponibles (accions octubre - novembre)

En el marc del Banc d’Accions Formatives 2019 de la Diputació de Barcelona, la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació, mitjançant el Servei de Mercat de Treball, organitza en els mesos d'octubre i novembre diferents accions formatives. Us informem que encara queden places disponibles en aquests cursos:                                                                                                                                                                                                                                                                           

  • Recursos per a la recerca de feina per internet: com fer-ne un ús més eficient?

Dates: 3, 8, 16, 22 i 29 d’octubre de 2019

Preinscripció: clicant en aquest enllaç

  • Dinàmiques grupals per treballar accions d’orientació i recerca de feina 

Dates: 17, 24, 31 d’octubre i 7 i 14 de novembre

Preinscripció: clicant en aquest enllaç

Podeu accedir a la informació específica de cada curs i a la preinscripció.