Formació: Obertura de preinscripcions Mercat de treball i ocupació (accions formatives gener i febrer)

En el marc del Banc D’Accions Formatives 2020 de la Diputació de Barcelona, la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació, mitjançant el Servei de Mercat de Treball, organitza durant els mesos de gener i febrer diferents accions formatives. Ja us podeu preinscriure a les següents: ​                                       ​                                                                                                                                                                                                              ​                                                                                                                                                                      

- Coaching integral per a l’atenció i orientació dels demandants d’ocupació

Dates: 4,11, 18, 25 febrer i 3 de març de 2020

Preinscripció: clicant en aquest enllaç

Programa

- Identificar i desenvolupar cadenes de valor de negocis en àmbits municipals. Canvi estratègic i talent.

Dates: 11, 18, 25 de febrer i 3, 10 i 17 de març de 2020

Preinscripció: clicant en aquest enllaç

Programa

Hem actualitzat l'apartat Formació del menú lateral de la Comunitat, des d'on podreu accedir a la informació específica de cada curs i a la preinscripció.