Novetats Espai "COVID-19: situació sociolaboral" (i 1)

Davant la situació actual i la incidència que el COVID-19 té en el nostre àmbit de treball, hem creat l'espai "COVID-19: situació sociolaboral" on poder compartir eines i recursos que esperem siguin d'utilitat i interés per a tots els membres de la Comunitat Ocupació.

A continuació, us presentem les darreres novetats i actualitzacions que hem incorporat:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             ​

  • Ens locals

Proposta de protocol d'actuació laboral de protecció davant el COVID-19, Creacció Osona

  • Dades

Expedients de regulació temporal d'ocupació (ERTO), Observatori del Treball i Model Productiu

  • Butlletins

Butlletí informatiu Nexus COVID-19 Núm.3, Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona

  • Articles

COVID-19 y medidas sociolaborales: "refundición" RDL 6 a 13/2020, Ignasi Beltran de Heredia Ruiz. Blog de Derecho del Trabajo y de la Seguridad Social, 6 d'abril de 2020 

  • Documents

El COVID-19 y el mundo del trabajo. Estimaciones actualizadas y análisis, Observatorio de la OIT - Segunda edición

Aquest espai s'anirà actualitzant diàriament, així que us animem a visitar-lo. La Comunitat Ocupació no s'atura!