Formació: Accions formatives SMT Places disponibles Abril - Maig 2022


Us informem que encara queden places disponibles en tres de les accions formatives que programem en els mesos d’abril i maig des del Servei de Mercat de Treball.

Són accions formatives que tenen com a fil conductor el coneixement de les eines i estratègies de comunicació en línia que facilitin presentacions interactives digitals efectives, oferint l’oportunitat d’aprendre a crear de forma col·laborativa continguts digitals adaptats a les necessitats de les persones usuàries dels SLO.

Aquests tres cursos estan conduits per la docent Marta Lopez Costa, pedagoga experta vinculada al món universitari i la recerca, amb un gran bagatge d’experiència docent en l’àmbit de la tecnologia digital. Una oportunitat per millorar en la pràctica de noves eines de comunicació virtual, eines de gestió audiovisuals i entorns col.laboratius.  

Clicant al nom de cada acció formativa, accedireu directament al CercAForma, on trobareu informació detallada i podreu cursar la preinscripció.

Aprofitem per recordar-vos que la formació es gestiona íntegrament a través del Gestforma i que podeu consultar tota la programació de l'SMT a l'apartat Formació de la Comunitat Ocupació.

I per a qualsevol dubte o aclariment, estem a la vostra disposició a smt.formacio@diba.cat

_______________________________________________________________________________________________________________

1, 4, 8, 22 abril

25, 29 d'abril i 2 de maig

9, 13, 16 i 20 de maig