Actualitat: Jornada de presentació Catàleg de Serveis 2018 - Documentació

El passat dilluns 15 de gener la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació va organitzar una jornada informativa sobre el Catàleg de Serveis 2018, aprovat el 18 de desembre de 2017 per la Junta de Govern de la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu fonamental de facilitar-vos la informació essencial sobre els recursos oferts per la Gerència i aconseguir una millora de la qualitat tant dels projectes i serveis que presten els ens locals com del suport que obtenen per part de la Corporació.

A continuació us adjuntem el power de presentació de la sessió plenària i de la sessió del Servei de Mercat de Treball.

Trobareu més informació al següent enllaç del web de la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació:

https://www.diba.cat/es/web/economieslocals/cataleg-de-serveis-2018