Novetats a l'Espai "Informes i Butlletins del mercat de treball"

Aquí teniu les darreres actualitzacions de l'espai Informes i Butlletins del mercat de treball, ubicat dins de l'apartat Xifres del menú lateral de la Comunitat, on sempre hi trobareu un recull actualitzat d'informes i butlletins sobre la situació i l'evolució del mercat de treball català i espanyol.

 
Informes
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Observatori de les Ocupacions (Servei Públic d'Ocupació Estatal)

Informes sobre el mercat de treball estatal i provincial:

Informe del Mercat de Treball de les Dones 2023

Informe del Mercat de Treball dels Joves 2023

Informe del Mercat de Treball de les Persones amb Discapacitat 2023

Informe del Mercat de Treball dels Estrangers 2023

                                                                                                                                                                                                                         

Observatori del Treball i Model Productiu (Generalitat de Catalunya)

Població amb discapacitat i mercat de treball. Any 2022                                                                                                                            

Butlletins
                                                                                                                                                                                                                          

Observatori de les Ocupacions

Butlletí Trimestral del Mercat de Treball (1r timestre 2023)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Observatori del Treball i Model Productiu (Generalitat de Catalunya)

Butlletí del perfil de l'atur (Situació a 30 de juny de 2023)

Butlletí del món del treball (Juliol 2023)