Actualitat: S'aprova el nou Catàleg de Serveis 2024

Us informem que el Ple de la Diputació de Barcelona, en sessió de 21 de desembre de 2023, ha aprovat el Catàleg de serveis 2024, amb una oferta de 374 recursos de suport als governs locals i una dotació de 168,4 milions d'euros, que suposa un augment de 38,8 milions respecte el Catàleg de 2023, i que permetrà que tingui el pressupost més elevat de totes les seves edicions.

El Catàleg 2024 inclou 169 recursos de suport tècnic, 121 de suport econòmic i 84 de suport material. Els recursos tècnics i materials inclouen la redacció de projectes, el desenvolupament i manteniment d'eines informàtiques i la realització d'activitats i serveis a càrrec de la Diputació de Barcelona.

A través del cercador podeu consultar tota l'oferta de serveis i activitats que el Catàleg posa al vostre abast, i ordenar-la en funció dels interessos i criteris de cerca del vostre ens. La presentació de sol·licituds s'obrirà el 28 de desembre de 2023 i, en el cas dels ajuts econòmics, es podran sol·licitar fins el 8 de febrer de 2024.

Enguany també us hem preparat una sessió informativa de la nostra gerència en format audiovisual, disponible al nostre canal de YouTube d'Economies Locals, que recull les principals característiques i recursos que oferim en aquesta convocatòria.

Posteriorment, el dijous 11 de gener es realitzaran quatre trobades consecutives mitjançant la plataforma Teams on es podrà aprofundir amb els referents tècnics de cada Servei i Oficina per conèixer la finalitat, els requisits i els criteris específics de cada un dels recursos catalogables amb el següent horari:

  • Principals novetats de caràcter administratiu (de 9.30 a 10.15 h) Enllaç reunió
  • Servei de Mercat de Treball (de 10.15 a 11.15 h) Enllaç reunió
  • Servei de Teixit Productiu (de 11.15 a 13.15 h) Enllaç reunió
  • Oficina Tècnica d'Estratègies de Desenvolupament Econòmic (de 13.15 a 14.15 h) Enllaç reunió

També us informem que les sessions seran enregistrades, de manera que posteriorment seran accessibles al nostre espai webcanal de YouTube.