Recomanem: "Análisis de la permanencia en el empleo de los trabajadores españoles durante el periodo 2007-2010"

Alonso Domíngez, Ángel. "Análisis de la permanencia en el empleo de los trabajadores españoles durante el periodo 2007-2010", a Papers. Revista de Sociologia, vol. 103, núm. 3, 2018, pàgs. 339-366.

L'article presenta una anàlisi de la permanència a l'ocupació dels treballadors espanyols entre els anys 2007 i 2010, un període que inclou el final de l'expansió de l'economia espanyola i l'inici de la crisi d'ocupació. En aquest lapse de temps, s'estudia la probabilitat de mantenir-se en el mateix episodi d'ocupació i les variables que expliquen la no continuació en el mateix. Les tècniques d'anàlisi utilitzades semblen demostrar que el mercat de treball espanyol es troba més proper a la noció de "seguretat en el lloc de treball" que a la de "seguretat d'ocupació". Existeixen dificultats per a adaptar-se a les perturbacions externes imposades i per a enfrontar canvis a les trajectòries professionals dels treballadors sense una pèrdua significativa de la seva seguretat.

Enllaç al número de la revista a raco.cat: https://www.raco.cat/index.php/Papers/issue/view/26098/showToc
Enllaç al PDF de l'article: https://www.raco.cat/index.php/Papers/article/download/338522/429478