Actualitat: 10 municipis i l'Agència de Desenvolupament del Berguedà participen en la formació on-line que ofereix el Recull d'activitats per als SLO

Degut a les mesures extraordinàries per fer front a l'impacte econòmic i social de la COVID-19, la Diputació de Barcelona està impulsant l'execució a distància de les accions del Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació: persones i empreses.

La Garriga, Martorell, El Prat de Llobregat, Manresa, Torelló, Sant Fruitós del Bages, Masnou, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan de Vilatorrada, Castellar del Vallès i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà han apostat per la formació on-line del Recull. Des del 13 de març fins ara, ja s’han fet sis activitats i onze s’iniciaran en breu. D’aquestes 17 activitats, 5 pertanyen al Bloc de Tècniques d’Alfabetització Digital, 6 al bloc de Tècniques de Recerca de Feina i 6 al bloc de Sessions d’Orientació Laboral.

Més informació

2 comentaris

Molner Ventura, M. Lluïsa

Hola, 

I com ho hem de fer per participar?

Gràcies!

Domínguez Pérez, Rosa

Bon dia Lluïsa

Adjuntem enllaç del post del passat 27 de març on informàvem de la possibiitat de gestionar accions del Recull SLO en línia. Si valoreu aquesta possibilitat ens ho feu saber i iniciem el procés. Molts ens locals ja estan executant activitats des de llavors acollint-se a aquesta possibilitat. Pots contactar amb nosaltres per resoldre els dubtes que tinguis Lluïsa,  smt.recullslo@diba.cat.  Animeu-vos!