Recomanem: "Anatomía Jurídica del Mecanismo RED de flexibilidad y estabilización del empleo"

Fernández Ramírez, Marina. "Anatomía Jurídica del Mecanismo RED de flexibilidad y estabilización del empleo". IUSLabor. Núm. 2 (2022). Pàgs. 55-93 

En base als postulats de flexibilitat laboral que inspiren el debat europeu i amb la finalitat d'afavorir la flexibilitat interna i reduir els acomiadaments durant les èpoques de crisi econòmica, el legislador espanyol ha creat l'anomenat Mercanisme RED de Flexibilització i Estabilització de l'Ocupació. Tot enfocant l'anàlisi en aquest novedós instrument, en el present treball es pretén determinar si l'aposta per la flexibilitat interna és, a priori, obertament voluntarista o si presenta perspectives de consolidar-se mitjançant solucions eficaces a la desocupació i al repartiment de l'ocupació.

Enllaç al número sencer de la revista: https://raco.cat/index.php/IUSLabor/issue/view/30540

Enllaç al PDF de l'article: https://raco.cat/index.php/IUSLabor/article/view/400497/495819