Novetats Espai "COVID-19: situació sociolaboral" (i 4)

Amb la voluntat de continuar compartint eines i recursos que esperem siguin d'utilitat i interés per a tots els membres de la Comunitat Ocupació, us presentem les darreres novetats i actualitzacions que hem incorporat a l'espai "COVID-19: situació sociolaboral":                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

  • Dades:

​Institut Nacional d'Estadística

Enquesta de Població Activa (EPA). Primer trimestre 2020, Nota de premsa 28/04/2020                                                                                                                                

Observatori del Treball i Model Productiu - Generalitat de Catalunya

Regulació ocupació (Actualització permanent)

Taxa d'atur registral (Març 2020), 28/04/2020

Afiliació a la Seguretat Social. 1r trimestre 2020, 24/04/2020

El mercat de treball del sector turístic. Març 2020 (Darrera actualització 27/04)

Nota d'ocupació en activitats d'alt contingut tecnològic. Març 2020 (Darrera actualització 27/04)                                                                                                                                    

Oficina Tècnica d'Estratègies per al Desenvolupament Econòmic - Diputació de Barcelona

Informe d'evolució dels expedients de regulació temporal d'ocupació (ERTOs) a la demarcació de Barcelona i les seves comarques. Fins 22 abril 2020

Avanç de dades d'afiliacions a la Seguretat Social a la demarcació de Barcelona i les seves comarques i municipis. 31 de març 2020                                                                                                                                                                                                                                                                             

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Dades d'impacte de la COVID-19 Catalunya i Baix Llobregat

Fitxes municipals: dades bàsiques de context - COVID-19                                                                                                                                                  

  • Webs institucionals

Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) 

Adoptades noves mesures complementàries per fer front al COVID-19 pel RDL 15/2020, 22/04/2020                                                                                        

  • Articles

La España a dos velocidades por la crisis del coronavirus, Javier G. Jorrín i Jesús Escudero. El Confidencial, 25/04/2020

¿Quién se encarga de las tareas domésticas durante el confinamiento? Covid-19, mercado de trabajo y uso del tiempo en el hogar. Lídia Farré i Libertad González. Nada es gratis, 23/04/2020.